SZOLGÁLTATÁSOK

Tervezéstől-kivitelezésig

lakberendezesi tanacsadas

TANÁCSADÁS

Tanácsadás során kisebb változtatással alakítom át az adott teret, (pl: falszín, textil, design) ezáltal válik harmonikusabbá az enteriőrt.

enterior-tervezes

ENTERIŐR TERVEZÉS

A megrendelő igénye szerint, a tér újra értelmezése, az igények és lehetőségek összehangolása az otthonteremtés folyamatában

projekt-menedzseles

PROJEKT MENEDZSELÉS

A megrendelő megkíméli magát az átalakítással, építkezéssel járó kellemetlenségektől, ami a belső teret illeti. A látványtervek alapján egyeztetés a szakemberekkel, akár kulcsrakész állapotig.

butortervezes

BÚTOROK TERVEZÉSE

Olyan helyiségekben, ahol a kereskedelemben kapható bútor nem megfelelő, és igazán különlegesre, egyedire vágyik.

home-staging

HOME STAGING

A lakás felfrissítése, gyors átalakítása néhány új bútor és kiegészítő segítségével, hogy mielőbb és minél jobb áron ki vagy el lehessen adni.

Ahogy dolgozom…

A lakberendezői munka több fázisból áll, melyek egymásra épülnek.

Kapcsolatfelvétel után, helyszínen történő (ingyenes felmérés) interjú készítés, mely több órát is igénybe vehet, hiszen itt minden apró részlet ismerete fontos. A megbeszéltek alapján elkészül az árajánlat, melynek elfogadását követően elkezdődhet a tervezési fázis első állomása.

  1. fázis a Vázlat készítés.
    Igényeknek megfelelően a berendezésre váró terekről 3 különböző alaprajzi elrendezési, és 3 különböző színvilággal rendelkező alternatívát készítek, melyeken minden megfelel az egyeztetésen elhangzottakkal, azonban nincs két egyforma eleme az alternatíváknak. Ezen alaprajzi vázlatokat ismertetem, felhívom figyelmét az egyes variációk előnyeire illetve esetleges hátrányaira a másikkal szemben, mely során az megrendelő kiválaszthatja a számára leginkább tetsző megoldásokat, mely alapján kialakul a végleges berendezési vázlatterv.
  2. fázis az Ajánlati terv.
    Ebben a fázisban a végleges alaprajzi berendezési vázlatterv elrendezést térben is kidolgozom. Falnézetek, perspektivikus képek készülnek, egyeztetések során konkrét bútorokat, burkolatokat, lámpákat, lakástextileket ajánlok és jelenítek meg. Elkészülnek az ajánlati szintű berendezési, burkolati és világítási tervek. Minden láthatóvá válik a padlótól a mennyezetig.  Prezentációk során bemutatásra és kiválasztásra kerülnek a tárgyak, anyagok, színek és formák.
  3. fázis a Kiviteli terv.
    Ennek során a véglegesen leegyeztetett ajánlati tervekről a pontos kivitelezéshez szükséges méretezett falnézetek és alaprajzok készülnek. Pontos műszaki leírások, konszignációk (méretek, megnevezések, mennyiségek) készítése, árajánlatok beszerzése egyeztetésekkel, a beszerzési helyek megadása a konkrétan beszerzésre váró termékekről. Végül tervezői művezetést és vásárlásokban való személyes segítséget is vállalok a kivitelezés során.

Lakberdesign Stúdió

Viniczainé  Jánosa Beatrix
Enteriőr tervező

Mobil: 06-30/979-8488

E-mail: info@lakberdesign.hu

Székhely: Zala megye, Keszthely

Vállalási terület: Magyarország